Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Detta är 2018 års program. Programmet för 2019 planeras och kommer läggas ut här och på Facebook och Instagram när det är klart.   

INSTRUKTÖRER 2018

 

Mårten Nylén

Är en av vårt lands mest välmeriterade personliga tränare, han är känd som tidigare huvudtränare i Biggest looser och programledare/expertkommentator i Ninja Warrior. Idag ser vi honom bl a. som expert på Tv4, GenPep, och som föreläsare. Hans vision är att skapa bättre hälsa inifrån och ut med fokus på "det startar med ett leende".

 

Mohamed (Mommo) Ragragui

Har de senaste sju åren arbetat med en karriär som gruppträningsinstruktör. Idag leder Mommo klasser i LessMills, Bodyjam, Cx worx, Gritt Cardio samt i Zumba Fitness och Jallabina Workout. Mommo har varit med och utvecklat Jallabina från start och varit verksam som koreograf för konceptet. 

 

Sofia Sterner Gustafsson

Har lång erfarenhet av att instruera olika typer av träningspass. Hon arbetar som instruktör i Nyköping och Oxelösund. Sofia är även utbildare och inspiratör på event och träningsresor. Hon brinner för att inspirera andra till träning och instruerar med glädje och entusiasm. 

 

Jose Nunez

Har varit tränare i 30 år och drivit gym i 25 år. Han har tränat alla från barn och motionärer till elitidrottsmän. Sedan 2015 satsar han helhjärtat på Moveoo-metoden som han skapat och grundat. Det är en mix av alla kunskaper och erfarenheter Jose använt under sina år som tränare.

 

Ulrika Jerräng 

Arbetar heltid med friskvård och gruppträning på Medley i Nyköping och Oxelösund. Hon är även utbildare, inspiratör på event och tränings-/wellness-resor. Ulrika leder flera typer av pass men hjärtat klappar extra för vattenträning och träning för seniorer. Ledord: Enkelt, roligt och effektivt!

 

 Sara Östervall

 Är en instruktör med ett smittande leende som sprider mycket positiv energi. Med 26 års erfarenhet av gruppträning såsom Zumba Fitness, Power Yoga, Box, Funktionell    träning, Core och Pilates. Sara jobbar idag på Korpen Gotland som gruppträningsansvarig och driver egen fysiopraktik i Visby.

 

Lisa Lennartsdotter Ermann

Började sin instruktörsbana för 17 år sedan med Young aerobics i en liten förening i en Stockholmsförort. Nu är Lisa folkhälsovetare och jobbar som grupptränings- och projektansvarig på Korpen Stockholm. Träning som lockar mest just nu är den viktiga mammaträningen, den klassiska helhetsträningen sin aldrig går ur tiden- "gympan", Zumba och Tabata.

 

Jim Berg

Utbildar instruktörer i spinning/cykling med fokus på wattbaserad träning. I det egna företaget iMeiT, som ambassadör för Polar och som trainer åt LesMills Nordic. Jim är föreläsare och har inspirationsklasser/workshops inom träning och hälsa med fokus på konditionsidrott. Han är team manager och tävlar för Giro Cycle Team i landsvägscykling på nationell elitnivå i Sverige.

 

Anna- Carin Tall

Har studerat Yoga i drygt sju år, varav flera år i Indien. Hon har utbildat ungefär 100 certifierade yogainstruktörer inom anatomi, alignment, asana, meditation och pranayama. Anna-Carin vill sprida sin kunskap och erfarenhet i hur olika form av Yoga och meditation har förbättrat både hennes fysiska, men framförallt mentala hälsa. Hon guidar dig till att hitta din autentiska lärarstil, vad som passar just dig, utifrån dina förutsättningar.

 

Thomas Althin

Har instruerat i spinning sedan det kom till Sverige i slutet på 90-talet. Hans pass kännetecknas av att de är mycket tuffa, utmanande och samtidigt med mycket glädje och energi. Till vardags tränar Thomas alltid för nästa IRONMAN-lopp och jobbar som fotograf.

 

Ingela Arrbrandt

Är koreograf och dansare samt driver dansstudion The House Dance Studios. Hon har under flera år arbetat som professionell dansare både i Sverige och utomlands. Ingela vill få dig att känna att just du är värdefull, unik och duger precis som du är!

 

Mona Ringdahl

Arbetar som friskvårdskonsulent och gruppträningsansvarig på Korpen Växjö. Mona är mångsysslande instruktör som älskar all form av motionsgympa och som vill leda pass, vill motivera och inspirera till en friskare vardag.

 

Charlotte Althin

Är utbildad idrottspedagog och har sedan 1990 arbetat aktivt inom idrott och hälsa. Idag är hon främst känd som en av Sveriges mest uppskattade instruktörer, inspiratörer och föreläsare.

 

Anna Lindgren

Är en glad, energisk och pedagogisk instruktör med 20 års erfarenhet av ledarskap och gruppträning. Anna arbetar idag som instruktör på Saga, Eriksdalsbadet, Gymmix-utbildare samt utvecklingschef på Korpen Svenska.