Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

INSTRUKTÖRER 2019

 

Blossom Taiton

Är och har varit en av Sveriges starkaste hälso- och träningsprofiler i över två decennier. Hon har nu börjat fokusera på sin egen målgrupp och den kallar hon för "Fab 50". Det är vi som är för gamla för att kallas unga men för unga för att kallas gamla.

 

Madelein "Dj Gloria" Månsson

Är instruktör på SAGA Mariatorget där hon håller två mycket populära pass i  veckan. Madelein är sedan sju år M-Magasins träningsexpert. Hon reser också en till två gånger per år på träningsresor med tidningen Senioren.

 

Sara Östervall

 

Är en instruktör med ett smittande leende som sprider mycket positiv energi. Med 26 års erfarenhet av gruppträning såsom Zumba Fitness, Power Yoga, Box, Funktionell träning, Core och Pilates. Sara jobbar idag på Korpen Gotland som gruppträningsansvarig och driver egen fysiopraktik i Visby.

 

Sofia Sterner Gustafsson

Är instruktör, inspiratör och utbildare med många års erfarenhet av gruppträning både i vatten och på land. Hon arbetar också som instruktör på träningsresor. Sofia instruerar med fokus på att förmedla och sprida träningsglädje.

 

Ulrika Jerräng 

Arbetar heltid med friskvård och gruppträning på Medley i Nyköping och Oxelösund. Hon är även utbildare, inspiratör på event och tränings-/wellness-resor. Ulrika leder flera typer av pass men hjärtat klappar extra för vattenträning och träning för seniorer. Ledord: Enkelt, roligt och effektivt!

  

Anna Lindgren

Är instruktören som ger dig lust att röra på kroppen med sitt glada, energiska och pedagogiska sätt att instruera. Till vardags jobbar hon som biträdande generalsekreterare på Korpen Svenska MIF, är en del av gymnastikförbundets utbildningsteam och kör klasser på Saga i Stockholm.

 

Christoffer Ek

Har över tio års erfarenhet i träningsbranschen som bla instruktör, personlig tränare och utbildare. Till vardags leder han klasser på Nordic Wellness i Växjö i bla Body Combat, Bodypump och Cxworx

 

Isabell Fröberg

Har under tio års tid instruerat allt från Zumba och Step till Styrka och Intervallpass. Det är dock Spinning som ligger henne närmast om hjärtat. Till vardags är hon instruktör och gruppträningsansvarig på Olympen träningscenter i Växjö. Isabell brinner för gruppträning och älskar att sprida träningsglädje och pepp under sina pass.

 

Marie "Mia" Ljungblom

Är fd officer i kustartilleriet som varit instruktör sedan början 1990-talet. Idag leder hon vattenpass och styrka-/pulsträning (SMART) i Korpen Gotlands regi. Mias personlighet genomsyrar också hennes instruktörsstil; Full fart, energi och glädje.

 

Ella Roström

Har varit instruktör i mer än tjugo år. Hon brinner för att inspirera andra till träning och älskar rollen som instruktör. Ella har instruerat allt från Boxning till Aerobicdans. Det är svårt att inte smittas av Ellas glädje, entusiasm och kärlek till träning. 

 

Marie Flodman

Är en sprudlande glad vattenträningsinstruktör som har sin "mot pool" som Yogainstruktör. Marie håller pass i vattenträning, Yinyoga och Virjayoga på Korpen Gotland där hon även är verksamhetschef.

 

Viktor Sundin

Är personlig tränare och instruktör på Wellness studio i Växjö. Han tycker det är fantastiskt roligt att hjälpa och peppa människor till ett friskare, starkare och hälsosammare liv genom rolig, varierande och utmanande träning.

 

Therese Göthe

Har jobbar som danslärare i många år och driver det egna företaget Tess Event. Hon är aktiv med danskurser i flera mindre orter i Småland och jobbar med dansstilarna Streetdance och Jazzdans.